Pieru. Se on melkosen hassu juttu. Se pitää piilottaa kaikilta tuntemattomilta ihmisiltä ja se on tuomittu häpeälliseksi teoksi. Mitä tapahtuu kun satut pieraisemaan täydessä luokkahuoneessa tai vaikkapa kesken kiihkeän rakastelun? Kun olet nainen ja satut pieraisemaan kesken seksin, voit sanoa tehneesi ns. pillupierun, joka jostain syystä on huomattavan paljon hyväksyttävämpää kuin sieltä toisesta reiästä tuleva pieru. Mitä siis teet kun olet mies ja rakastellessasi pamautat pierun ilmoille? Tekosyyt ovat siinä vaiheessa yleensä aika huonoja (syytetään kissa tai narisevaa sänkyä) ja rakastelu yleensä menettää tietynlaisen hohdon siinä vaiheessa.

Tänään siis tapasin Stephenin pitkästä aikaa ja hän tuli herrasmiehenä hakemaan minut töistä hänen asunnolleen- seurauksena tietenkin päätön monen tunnin rakastelu. Kesken lähetyssaarnaajan kuului jostain semmonen äänekäs tuhnaus vähän niinkuin kissan aivastus, ja Stephen puskahti nauruun. Itsekin aloin nauramaan, vaikka luulin että ääni tuli kissasta joka katseli meitä sängyn päädystä. Kun lopulta tajusin että Stephen oli pieraissut, en pystynyt lopettamaan nauramista vaikka kuinka yritin ja tämä tietenkin laski hänen kovan miehuutensa sellaiseen huomattavasti minimaalisempaan kokoon.
Onneksi hän osasi nauraa itselleen ja tapahtuneelle, joten oma nauruni ei loukannut häntä. Siinä me sitten kikattelimme yhdessä tapahtuneelle, hän pyörähti pois päältäni ja seksi jäi taka-alalle. En voi olla kuintekaan pohtimatta kuinka katastrofaaliseksi tilanne olisi voinut muuttua jos hän olisi ollut joku tosikko, joku jolla ei ole itsetuntoa tai jos minä itse en pitäisi piereskelemisestä ja pieruhuumorista.
Onko se harvinaista että voi olla jonkun kanssa juuri sellainen kuin on, pystyä nauramaan yhteisille kömmähdyksille ja ennen kaikkea rakastella rennosti, ilma että tarvii miettiä mitä tekee ja miltä näyttää?
-Tuulikki-