Noin 1,5 vuotta sitten tuli isomman luokan bänksit melkein 8 vuotta kestäneestä suhteesta, elämäni mies se oli. Sen jälkeen on tullut muutama uusi malli ajettua mutta jos suoraan sanotaan niin ne ei ole ollut kovin hepposia tapauksia. Oli jopa sellainen panosuhde eli bootie call, mutta siihen meikä kyllästy alta aika yksikön, ja siitäkin on nyt yli vuosi aikaa.

Olen vaan huomannut että kun on näin vanha akka, ei oo mitään mielenkiintoisia miehiä missään. Tai jos on niin ne on varattuja. Ja sen verran jonkin sortin moraalia mullakin jopa on että muilta ei miestä viedä. Ja on siinä viime aikoina ollut tietysti myös se että liikuskelen hehkeän 21 vuotiaan siskoni kanssa baareissa, siinä tämmönen vanha akan retale ei ehkä tule parhaimmillaan esille.

Tai sitten ne kiinnostuneet miehet on joko hampaattomia, työttömiä tai alkoholisteja. Tarkottaako se sitä että mun pitää laskee mun standardit johonkin ihan miinus lukemiin?

Ei vaan olispa loistavaa rakastua oikeen kunnolla. Tässä on romantiikka ollu kaukana jo kauan aikaa, mistähän sen löytäs?

-Pilvi Päivikki-