Tyypilliseen launatai illan tapaan, taas lähedettiin syssen kanssa liikenteeseen. Pitihän sitä nyt mennä kun meidän yhteiset viikonloput on nyt tosi vähissä kun olen itse töissä niistä 3 ja niitä on vain 6 jäljellä.
Mentiin ensin katsastamaan meno paikallisessa pubissa joka oli aivan täysin kuollut jostakin ihmeen syystä. en kyllä tajua mitä sille paikalle on tapahtunut, siellä oli lienee 5 ihmistä.

Päätettiin sitten lähteä rokki baareihin kaupunkiin.Muutaman neuvoa antavan shotin voimalla meno oli jo aivan loistava kymmeneen mennessä. Niin suomessahan tuo baari homma on erilasia, mennään ulos vasta puolen yön korvilla, no täällä ei, lähdetään yleensä liikenteeseen viimeistään kahdeksalta illalla.

Tavattiin kaikenkarvaisia rokkareita, oli taas ihan mielenkiintoisia tuttavuuksia. Ensinnäkin Hagrid, joka voin vaikka vannoa on aivan siis Harry Potterin Hagridin näköinen. Ja siihen porukkaan kuului Vicki jolla on mies kolmessa eri maassa, englantilaiset on hänen mukaansa perseestä. Ja Richard, joka ei juo viinaa ja on rumpali. Tuulikki siihen tutustui vähän lähemminkin, niillä tuntui synkkaavan hyvin koko illan.Päädyttin sitten pienen kierroksen jälkeen lemppari paikkaamme, nimiä mainitsematta. Kun Tuulikilla ja Richardilla tuntui synkkaavan niin hyvin, minä lähdin tsekaamaan muuta talenttia.

Baaritiskillä nuokkui Roger joka on tosi söpö iki sinkku rokkari, jossain humalan tuomassa järjettömässä älynväläyksessä pussasin sitä suoraan suulle kun olin hakemassa drinkkiä tiskillä. Se reppana säikähti niin että pysyttwli hyvin kaukana musta sen jälkeen. Mikähän vitsi siinä on kun sitä humalassa kuvittelee voivansa tehdä mitä vaan? No ehkä sille ei kovin kauheita traumoja siitä tullu. Mulle ehkä enemmänkin.
Kävin sitten pihalla savuilla ja kun tulin takaisin sisää näin pari miestä ja toinen oli niin tanskalaisen näköinen että piti heti kysyä että ootko tanskasta. Juttu lähti siitä luistamaan että joo hän on tanskasta ja kaveri saksasta. Ensin menin halpaan, mutta myöhemmin selvisi että ainoastaan hänen isänsä oli tanskalainen mutta hän koko ikänsä asunut täällä. Kun siinä tämän komean miehen kanssa yritin keskustella, hänen kaverinsa ehdotteli että voitas mennä jonnekkin kolmestaan ja samalla nuoleskeli mun kaulaa kun koiranpentu. Minä siinä sitten yritin pokkana selitellä tälle mielenkiintoisemmalle tyypille sitä sun tätä.Sanoin meneväni siskoni kanssa keskustelemaan asiasta koska tulin iihne tulokseen että tanskalainen olisi saatava sänkyyn hinnalla millä hyvänsä.

Tuulikki oli Richardinsa kanssa syvissä keskusteluissa ja tuumasi vaan että mene sinä vaan kotiin, hän tulee sitten perästä. Niinpä lähin näiden kahden herran kanssa paikalliseen kebab puljuun perinteiselle yöpalalle.

Onneksi tämä koiuranpentu kaveri tajusi siinä vaiheessa että on aika mennä kotiin. Niinpä otimme Markin kanssa taksin meille. Hyvin sivistyneesti söimme ja keskustelimme fiksusti ja filmaattisesti, Tuulikkikin oli kotona ja ajoi Richardin tien päälle ja sanoi poistuvansa paikalta pariksi tunniksi että saamme rauhassa 'tutustua'.

Sitten me vain mentin yläkertaan, riisuuduttiin ja jotenkin vaan hyvin luontevasti siirryttiin seksiin, niinkuin olis tunnettu toisemme jo vuosia. Ja en voi muuta sanoa kuin että siinä oli perkele mies joka osasi hommansa. Mulla on koko päivä tänään mennyt pohtiessa että olikohan se parasta seksiä mitä oon ikinä saanut. Siis miten toisilla miehillä on sellainen uskomatot tatsi tähän hommaan, ja toisilla ei. Tuon miehen kädet, sormet ja kieli oli niin taitavia että en meinaa vieläkään uskoa sitä todeksi. Tuulikki palasi neljän maissa aamulla, se oli siinä pariksi tunniksi häipynyt panosuhteensa luokse panoille ja kun se palas, me oltiin vielä täydessä touhussa.

Usein ajattelee että aamulla kun siinä krapulassa herää niin alkaa kunnon morkkis siitä että mitä tuli tehtyä, mutta oli tosi luontevaa olla tämän miehen seurassa, juteltiin tunti tolkulla ja harrastettiin seksiä vielä kaksi kertaa. Se oli semmonen mielen ja kehon tapaaminen joka ei tule unohtumaan pitkään aikaan. Voi rehellisesti sanoa saaneeni kunnolla vasta ensimmäisen kerran kunnolla pitkän suhteeni jäkeen. Eli nyt pitää piirtää rasti seinään.

Kyseinen mies asuu noin reilun tunnnin matkan päässä musta eli ei ihan paikallinen kaveri. Nyt sitten alkaa se neuroottinen vaihe joka kuuluu naisena olemiseen. Koska voisin niin hyvin rakastua tuohon mieheen ihan korviani myöten joka mielessä. Niin se neroottisuus on sitä, kuulenko siitä enää koskaan, olinkohan mä sen mielestä hyvä, mitähän se musta ajattelee. Vaihdettiin tietenkin puhelin numeroita ja laitoin tänään iltapäivällä tekstin että oli tosi kivaa ja että olis kiva joskus nähdä uudelleen, vastaukseksi  tuli että kivaa oli silläkin ja että olin kuulemma fantastinen. Uudesta tapaamisesta ei vielämpuhetta. Mutta oisko se posiiivinen merkki että vastasi kuitenkin? Vai kuuluuko se vaan hyviin tapoihin?

Mutta tälläseksi yhden yön tarinaksi se olisi outo, koska mies kertoi mulle melkein koko elämäntarinansa ja tuntui että meillä tosiaan synkkasi noin älyllisestikkin.

No joka tapauksessa kiitin luojaani ja kaikkia enkeleitä ja sun muita apulaisia joille viikko sitten huutelin että MÄ TARVIN vähän edes hyvänä pitoa ja tunnetta ja seksiä elämääni. Sitä sain oikein heti niin kunnolla että olen kiitollinen siitä. Mutta nyt vain toivon että kuulen hänestä vielä jotakin. PLIIS.

Ei voi kun sanoo että VAU mikä mies. Nyt lähden nukkumaan, tyytyväisenä=saaneena naisena.

-Pilvi Päivikki-