Tultiin justiin bilis matsista. Niin olen paikallisen suuresti suositun pubin biljardi joukkueen kapteeni, titteli jota en vieläkään ymmärrä miksi sen sain. Tai ymmärrän oikeestaan, mä kun oon niin tyhmä että tuo titteli kuulosti niin hyvältä että hommaan piti suostua. Ei meikäläistä millään muulla meriitillä valittu, pelkkä tyhmyys riitti. Olen siis aika innokas keskiverto pelaaja ollut jo vuosia ja liigassakin on tullut ennekin pelattua, kapteenina ei. Jos olisin asian hoksannut, niin kapteenihan saa aina paskaa niskaan. On valitusta siitä että mä ja määä ja määää en saanu kahta matsia sillon viimeks ja miks sä ton pelasit nyt ja kaikkea muuta paskaa jota keskiikäiset miehet haluavat kaljaspäissään ulista mulle. No hävittiin saatana taas. Tää alkaa olla sellanen legendaarisen huono bilistiimi. Ollaan joku 10 matsia pelattu, voitettu kokonaista yksi.

Että ehkä saa tää kapteenin ura jäädä sitten tämän kauden jälkeen.

Huvitti suuresti tänä iltana kun Tuulikki, niine enkeli kiharoineen ja vieno hymy kasvoilla kysyi yhdeltä täysin alkoholistuneelta tiimimme jäseneltä nimeltä Ray että tykkääkö se ottaa takaa-päin. Ray hymyili hampaattomasti ja sanoi tietenkin kyllä, ja taas oli tiimillä hauskaa, pojat piristy ihan silmissä. Vastajoukkueen ainoa naispelaaja kuuli Tuulikin kommentin ja voi kun oli paheksuva ilme naamalla. Meidän tiimin pojat taas on tottunut siihen että Tuulikki pamauttaa seksiin liittyviä asioita ilmoille ihan millon vaan, he jo vesi kielellä linee viimeisimpiä härskeyksiä odottavat tuopin äärellä roikkuen ja muka biljari matsiin keskittyen. 

Loosereita siis ollaan, taas tänään. No ehkä ensi viikolla jostain, voisi löytyä bilistiimi joka on VIELÄ huonompi kuin me. Kaikkihan on mahdollista. Mutta olen ylpeä siitä että onnistuttiin raahaamaan ittemme kotiin ennen kun oltiin kännissä. Lienee asia osuutta sillä että perjantaina bailattiin, lauantaina bailattiin kevyesti ja sitten sunnuntai vietettiin download festareilla, oltiin kotona joskus yhden jälkeen yöllä. Oli muuten Apocalyptican pojat makeita, sai taas olla suomesta ylpee, ja olivat oikeen päässy main stagelle, toisin kuin Him joka joutu rämpytellä pikku Tuborg lavalla edellis iltana, samaan aikaan kun Offspring oli pää lavalla. eli todennälöisesti aika minimaalisella yleisöllä.

Mä oli tietysti kuskina eli en voinut liiemmin viinastella, mutta poltin yhden spliffin sen sijaan. Olisi pitäny jättää välistä kun se meni ihan jalkoihin. Mutta olihan se haukaa kuitenkin. niin sanottakoon tässä että ennesaikaan poltin pilveä 10 vuotta ja lopetin tuossa puolitoista vuotta sitten. Yks päivä vaan päätin että ny riitti. Se jälkeen olen 3 kertaa yhden splifferoisen polttanut mutta olen ylpeä siitä että en ole enää sortunut ostamaan kyseistä huumetta. Se on vaan kun sitä ostaa niin sitä sitten polttaa. Niin joo, muuten meni download festari ihan hanskaan, Tuulikilla oli paljon enemmän seikkailua mitä kummallisimmin pukeutuneiden miesten kanssa. Viimeisimmällä John Travoltalla oli baletti hame, verkkosukkahousut, pinkit säteilevät irtoripset. Sen nimi oli Andy ja se oli samalta paikkakunnalta kuin me. Siellä oli siis noin 60,000 ihmistä ja me oltiin noin 150km päässä kotoa, ja eiköhän törmätä johonkin paikalliseen. Mutta joo, lienee Tuulikki kertoo siitä sitten lisää jos on tarve.

Mwaah. Kyl tää tästä.

-Pilvi Päivikki-